rol_permafix_floorguard

Permafix

Permafix Floorguard is een vloeistofdicht wit afdekvlies. Zelfklevend afdekvlies met een hoge beschermingsfactor en een vloeistofdichte afveegbare toplaag. Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen.

Permafix = een zelfklevend afdekvlies. Hoogwaardige bescherming.

Ook uit voorraad leverbaar bij stucloper-online.be de Permafix Floorguard afdekvlies op rol.

Permafix Floorguard is het ideale vlies voor het afdekken van allerlei vloeren en trappen en biedt bescherming tegen vuil en mechanische belasting zoals bijvoorbeeld kamersteigers.  Het multifunctionele bescherming – en afdekvlies is gemaakt van gerecycled materiaal en gelamineerd met een PE-folie op de bovenzijden en een zelfklevende antislip laag op de onderzijde.

Permafix Floorguard, vloeistofdicht afdekvlies (wit). 180g/m2 zelfklevend stabiel vast vlies. Toplaag: absorberend polyestervlies. Tussenlaag: vloeistofdichte folie. Grondlaag: polyestervlies, geïmpregneerd met speciale lijm. Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen.

Permafix floorguard 1120 = admend afdekvlies perfect geschikt voor vers gelegde vloeren van natuursteen en hout.

Vanaf

Permafix afdekvlies

Permafix Floorguard een vloeistofdicht afdekvlies. Hoogwaardige zelfklevende afdekvlies. Professionele bescherming. Te kiezen rolbreedte van 65 cm (aanbevolen voor trappen) of 100 cm breed.
!
Slechts

Permafix ademend

Permafix zelfklevend - ademend afdekvlies nodig ? Kiest u dan beste de floorguard 1120. De professionele bescherming voor vloeren die nog moeten uitharden. Rol 100 cm breed - 25m².
Bestel
!