rol_permafix_floorguard

Perfect Cover

Perfect Cover is een vloeistofdicht wit afdekvlies. Zelfklevend afdekvlies met een hoge beschermingsfactor en een vloeistofdichte afveegbare toplaag. Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen.

Perfect Cover = een zelfklevend afdekvlies. Hoogwaardige bescherming.

Ook uit voorraad leverbaar bij stucloper-online.be de Perfect Cover afdekvlies op rol.

Perfect Cover is het ideale vlies voor het afdekken van allerlei vloeren en trappen en biedt bescherming tegen vuil en mechanische belasting zoals bijvoorbeeld kamersteigers.  Het multifunctionele bescherming – en afdekvlies is gemaakt van gerecycled materiaal en gelamineerd met een PE-folie op de bovenzijden en een zelfklevende antislip laag op de onderzijde.

Perfect Cover, vloeistofdicht afdekvlies (wit). 180g/m2 zelfklevend stabiel vast vlies. Toplaag: absorberend polyestervlies. Tussenlaag: vloeistofdichte folie. Grondlaag: polyestervlies, geïmpregneerd met speciale lijm. Geschikt voor het veilig en exact afdekken van vloeren en trappen.

Perfect Cover = ademend afdekvlies perfect geschikt voor vers gelegde vloeren van natuursteen en hout.

Vanaf

Perfect Cover afdekvlies

Perfect Cover is een vloeistofdicht afdekvlies. Hoogwaardige zelfklevende afdekvlies. Professionele bescherming. Te kiezen rolbreedte van 65 cm (aanbevolen voor trappen) of 100 cm breed.
!
Slechts

Perfect Cover ademend

Perfect Cover zelfklevend - ademend afdekvlies nodig ? De professionele bescherming voor vloeren die nog moeten uitharden. Rol 100 cm breed - 25m².
Levertijd:Voor 13:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Bestel
!