verhuisdoos autolock

Verhuisdozen

Verhuisdozen nodig ? Onmisbaar bij kluswerkzaamheden, goede professionele verhuisdozen. Handig om tijdelijk huisraad in op te slaan.

Verhuisdozen voor elke klus altijd handig.

U gaat binnenkort klussen in uw woning ? Schilderwerkzaamheden ? en u heeft goede verhuisdozen nodig om uw inboedel tijdelijk op te slaan ?

Kies dan voor onze professionele autolock verhuisdozen. U zet deze in één simpele beweging in elkaar. Extra stevig karton dus de verhuisdozen zijn prima stapelbaar.

Niet wat u zoekt ? U zoekt boekendozen of juist grotere verhuisdozen ? Klik dan hier voor ons gehele assortiment.

Autolock verhuisdozen

Bestel
    Levertijd:Voor 13:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
Professionele zelfsluitende autolock verhuisdozen. Pak á 10 stuks.

Verhuisdozen nodig ?

Professionele autolock verhuisdozen. Onze verhuisdoos is een nieuwe dubbel golfs witte verhuisdoos. Uiteraard met handgrepen. De doos zet u in één beweging in elkaar, geen tape nodig. Wij verkopen uitsluitende de professionele kwaliteit! Een dikke dubbel golfs uitvoering, een bodem die geheel doorloopt, een kraft versterking aan de buiten - en binnenzijde en een versteviging lint in het karton aan de binnenzijde. Draagvermogen tot 40 kg. Niet té vergelijken met bouwmarkt verhuisdozen of dozen van een budget winkel.
Maat 480 * 320 * 340 mm (= normale verhuisdoos maat).

Altijd handig tijdens uw kluswerkzaamheden om tijdelijk huisraad in op te slaan. Onze professionele verhuisdozen zijn vol prima stapelbaar tot kamerhoogte.

ONZE PRIJS PER PAK VAN 10 STUKS SLECHTS € 29,90