rollen stucloper

Professionele stucloper

Stucloper voor zowel de professional als doe-het-zelver. Reeds vanaf één rol te bestellen.

Stucloper - tetrakarton

Stucloper is een product gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van vloeren, trappen en wanden. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit.

Stucloper / tetrakarton is een product gemaakt van de sterke papiersoort kraftpapier in combinatie met op beide zijden een PE kunststof laag. De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendig en stootvastheid, zijn de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproduct van karton en bouwfolie samengevoegd in één: stucloper / protectiekarton / tetrakarton

De stucloper / tetrakarton leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens pleisterwerkzaamheden. Protectiekarton is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken. Meerdere soorten stucloper op voorraad, dus u kan kiezen welk protectiekarton of stucloper het beste past voor uw toepassing.

Gebruik tijdens de werkzaamheden ons assortiment kleefbanden / renovatie tape samen met de stucloper / beschermingskarton voor een optimaal resultaat! De renovatie tape laat na verwijdering geen kleef – lijmresten achter.

Nederlandse klanten bestellen goedkoper in onze Nl-se zuster website!

Vanaf

Professionele stucloper

Stucloper voor zowel de professional als doe-het-zelver. Reeds vanaf één rol te bestellen. Naar keuze in verschillende m² te bestellen.