extra zware stucloper_

Extra zware stucloper

Stucloper extra dikte voor de meest intensieve verbouwklussen.

Stucloper extra zwaar!

Onze extra, zware stucloper is een product gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van trappen vooral ook voor langdurig gebruik. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit. Het dikste tetrakarton in de markt.

Stucloper / tetrakarton is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een PE kunststof laag. De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid, zijn de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in één: stucloper / protectiekarton / tetrakarton

De stucloper / tetrakarton leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens werkzaamheden. Protectiekarton is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken. Meerdere soorten stucloper op voorraad, dus u kan kiezen welk protectiekarton of stucloper het beste past voor uw toepassing.

Gebruik tijdens de werkzaamheden ons assortiment kleefbanden / renovatie tape samen met de stucloper / beschermingskarton voor een optimaal resultaat! De renovatie tape laat na verwijdering geen kleef – lijmresten achter.

Extra zware Stucloper

Vanaf
Bestel
    Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Stucloper extra zwaar voor al uw intensieve verbouwings klussen. Reeds vanaf één rol te bestellen.

Naar keuze rol met 65m² (130 cm) of 75 m² (90 cm). Bestel eenvoudig online uw rol stucloper.

Stucloper voor breekwerken en verbouwingen

Stucloper Wit ZWAAR bestaat uit een dik wit kraftpapier aan 2 zijden gelamineerd met een PE laag en is 100% waterafstotend. Ideaal voor bouwwerkzaamheden als er nog veel volk over moet lopen. Deze tetrakarton is geschikt voor de meest intensieve verbouwklussen.

Totaal gewicht van 340 gram/M² en beschikbaar in de volgende afmetingen:

  • 0.90 cm breedte – 75 M² op de rol € 55,55 / rol
  • 1.30 cm breedte – 65 M² op de rol € 49,95 / rol


Prijzen inclusief btw en levering uit voorraad.

Desgewenst ook af te halen aan ons magazijn te Wommelgem.

De breedte kan lichtjes afwijken naargelang de beschikbare materialen, het aantal M² is gegarandeerd.