zware stucloper_001_

Zware stucloper

Stucloper in een zware >300 grams uitvoering!

Stucloper zware uitvoering.

Onze professionele zware stucloper is een product speciaal gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van bestaande parket / laminaat vloeren en dergelijke. Uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit.

Onze zware Stucloper / tetrakarton is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op beide zijden een PE kunststof laag. De Stucloper / tetrakarton is waterafstotend en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid, zijn de positieve eigenschappen van de standaard beschermingsproducten zoals karton, bouwfolie en tapijt samengevoegd in één: stucloper / protectiekarton / tetrakarton

De stucloper / tetrakarton leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens werkzaamheden. Protectiekarton is onmisbaar tijdens verbouwingswerken of schilderwerken. Meerdere soorten stucloper op voorraad, dus u kan kiezen welk protectiekarton of stucloper het beste past voor uw toepassing.

Gebruik tijdens de werkzaamheden ons assortiment kleefbanden / renovatie tape samen met de stucloper / beschermingskarton voor een optimaal resultaat! De renovatie tape laat na verwijdering geen kleef – lijmresten achter.

Nederlandse klanten bestellen goedkoper in onze NL-zuster website

Zware stucloper

Nu slechts
Bestel
    Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden

Zware stucloper extra dik. Onze professionele zware stucloper is een tetrakarton speciaal gemaakt voor een optimale, degelijke bescherming van bestaande parket / laminaat vloeren en dergelijke. De stucloper is aan beide kanten zwart met een gelamineerde PE-laag eroverheen en dus waterbestendig.

Naar keuze: rol met 30m² of 60 m²

 

Stucloper zware uitvoering.

Zware stucloper karton is uitermate geschikt voor langdurig belopen tijdens de kluswerkzaamheden. Wij hebben steeds voldoende voorraad en meerdere soorten stucloper in ons assortiment en dit aan de beste prijs / kwaliteit.
Stucloper voor kluswerkzaamheden waarbij u een optimale bescherming wilt voor uw bestaande parket vloeren.

Stucloper zwart ZWAAR bestaat uit een dik zwart kraftpapier aan 2 zijden gelamineerd met een PE zwarte coatinglaag en is 100% waterafstotend. Ideaal voor breekwerk / bouwwerkzaamheden als er veel volk over moet lopen. De zwarte kleur zorgt dat vuil en voetstappen minder zichtbaar zijn, altijd een propere werkvloer.

De ene zijde zwart met een PE coating laag, de andere zijde eveneens zwart met een PE coating. Hierdoor is de zware stucloper 100% waterafstotend.

Wij bevelen onze speciale renovatie tape aan om de stucloper mee vast te kleven.

Tip; Leg steeds de stroken stucloper over elkaar en werk naar de muren toe.

Bestel hier kwaliteit Heavy Duty kleefband om de stucloper karton te bevestigen. Laat geen lijmresten na op uw vloer of wanden!

Totaal gewicht van 310 gram/M² en beschikbaar in de volgende afmetingen:

0.63 cm breedte - 30 M² op de rol € 28,75 / rol

1.30 cm breedte – 60 M² op de rol € 44,95 / rol

Prijzen inclusief btw en levering uit voorraad!

De breedte kan lichtjes afwijken naargelang de beschikbare materialen, het aantal M² is gegarandeerd.

Stucloper vellen, u kunt van dit type stucloper karton ook vellen bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden info@packingsupport.be