stucloper combi-cover nieuw

Combi Cover

Stucloper Combi Cover!

Professionele combi stucloper met een gelamineerde schuimlaag. Extra stootvast en anti-slip. NU LEVERBAAR!!

Stucloper combi-cover.

 Professionele stucloper combi-cover is een compleet nieuw product gemaakt voor de beste vloerbescherming tijdens uw breekwerken / klussen. Deze combi cover stucloper geeft een optimale, degelijke bescherming van vloeren door de extra stootvaste schuimlaag.

Stucloper / tetrakarton combi cover is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op één zijde 2 mm schuimfolie gelamineerd. De bovenzijde van de stucloper is waterafstotend door een PE coating en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid en anti-slip effect van de schuimfolie, zijn de positieve eigenschappen van de professionele stucloper en schuimfolie in een compleet nieuwe standaard samen gevoegd. STUCLOPER COMBI COVER. Deze stucloper combi cover leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens breek werkzaamheden. Anti-slip en optimale bescherming.

Klik hier voor een PDF datasheet.

Stucloper Combi Cover

Nieuw!
Bestel
    Levertijd:Voor 13:00 besteld dezelfde werkdag verzonden
Professionele combi stucloper met een gelamineerde schuimlaag. Extra stootvast en anti-slip. NU Leverbaar! Combi cover stucloper

Stucloper Combi Cover.

Onze professionele compleet nieuwe stucloper combi cover bestaat uit een kraftlaag met aan de bovenzijde een transparant PE gelamineerd dus 100% waterafstotend. En aan de onderzijde een 2 mm schuimfolie dus stootvast en anti-slip.

Totaal gewicht van 230 gram/M² en beschikbaar in de volgende afmetingen:

Stucloper op rol | tetra karton op rol | combi cover op rol perfecte bescherming tijdens uw verbouwingen. Ideaal bij breek werkzaamheden.

Prijzen per rol als volgt (incl. btw):

1,20 M breedte – 30 M² - lengte meters 25 meter op de rol € 47,95 / rol

De breedte kan lichtjes afwijken naargelang de beschikbare materialen, het aantal M² is gegarandeerd.