stucloper combi-cover nieuw

Combi Cover

Stucloper Combi Cover!

Professionele combi stucloper met een gelamineerde schuimlaag. Extra stootvast en anti-slip. NU LEVERBAAR!!

Stucloper combi-cover.

 Professionele stucloper combi-cover is een compleet nieuw product gemaakt voor de beste vloerbescherming tijdens uw breekwerken / klussen. Deze combi cover stucloper geeft een optimale, degelijke bescherming van vloeren door de extra stootvaste schuimlaag.

Stucloper / tetrakarton combi cover is een product gemaakt van de sterke papiersoort Kraft in combinatie met op één zijde 2 mm schuimfolie gelamineerd. De bovenzijde van de stucloper is waterafstotend door een PE coating en beschermt de ondergrond optimaal. Door de uitstekende vochtbestendigheid en stootvastheid en anti-slip effect van de schuimfolie, zijn de positieve eigenschappen van de professionele stucloper en schuimfolie in een compleet nieuwe standaard samen gevoegd. STUCLOPER COMBI COVER. Deze stucloper combi cover leent zich bij uitstek voor de bescherming van uw vloeren tijdens breek werkzaamheden. Anti-slip en optimale bescherming.

Klik hier voor een PDF datasheet.

Nieuw!

Stucloper Combi Cover

Professionele combi stucloper met een gelamineerde schuimlaag. Extra stootvast en anti-slip. NU Leverbaar! Combi cover stucloper
Levertijd:Voor 13:00 besteld volgende werkdag in huis
Bestel