Polytec ducttape

Polytec
001140150501
Vanaf
    Levertijd:Voor 13:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Professionele Polytec ducttape - gaffertape. Ruim assortiment aan ducttape kleefband.

Naast de prima Tesa universele ducttape bieden een breed assortiment aan professionele Polytect ducttape. Ook wel genoemd gaffertape. Deze ducttape onderscheid zich door een MSH van 80. Dit wil zeggen dat er 80 textieldraden horizontaal en verticaal door de ducttape zitten. Een "standaard"universele ducttape bevat slecht een 42 MSH aan textieldraden. Polytec duct kleefband voor de professionele gebruiker of veeleisende particulier.

De Polytec ducttape is de beste koop in de markt. Erg gemakkelijk en recht met de hand afscheurbaar. Werkt snel en secuur. Erg hoge kleefkracht. Inzetbaar bij werkzaamheden binnen en buiten.

Een waterdichte en zelfklevende duct tape /ducktape voorzien van rubberlijm met een hoge kleefkracht en scheurweerstand. De duct-tape/ducktape bevat dus 80 textieldraden in de lengte- en breedterichting, daardoor heeft hij een hoge breeksterkte en toch gemakkelijk en secuur met de hand af te scheuren.

Veel gebruikt is de duct tape/ducktape  in de bouwindustrie en ducttape/ducktape is te bestellen in diverse kleuren.
Ducttape/ducktape is ook zeer geschikt in de standen- en podiumbouw voor het wegwerken van de bekabeling.
Universele grijze bouwtape (ook bekend als duct tape, duct-tape, duck tape, katoen tape) is onmisbaar tijdens het bouwproces.De duct tape is voorzien van een sterke lijmlaag, de rubberlijm zorgt voor een goede hechting op bijna alle ondergronden De katoen tape is erg sterk, watervast en met de hand scheurbaar.

Leverbaar in vele kleuren; grijs - zwart - wit - rood - geel - groen - paars - blauw.

Niet geschikt voor natuursteen!