Masking kleefband gold

Eurocell
5400000109058
Vanaf
    Levertijd:Voor 13:00 volgende werkdag in huis
Bestel
  • Beschrijving

Masking kleefband GOLD is de top beste kwaliteits afplaktape. UV - en waterbestendig dus ook voor buitenhuis gebruik. De fijnste belijning.

Reeds vanaf 1 rol masking kleefband te bestellen.

Masking tape gold de beste masking afplaktape in de markt. Speciaal voor degene die de beste aflijning wenst bij schilderswerkzaamheden. Masking tape gold UV bestendig voor binnen als buitenhuis gebruik. Hoge hechting op alle ondergronden ook op metaal, glas en kunststoffen. Masking kleefband wordt ook wel washi tape genoemd een kleefband van papier. Geimpregneerd crépe papier. Een papieren kleefband welke bij elke kluswerkzaamhden gebruikt kan worden. Masking tape beter bekend als schilders kleefband voor het afplakken bij vele schilderklussen.

Masking kleefband is erg gemakkelijk afscheurbaar, je kunt erop schrijven en laat geen lijmresten na. Masking tape kleeft op nagenoeg elke ondergrond. Afplaktape welke de masking kleefband is heeft een hoge temperatuur bestendigheid, veel gebruikt door schilders, spuiterijen. Handig in gebruik bij pleisterwerkzaamheden en bezettingswerkzaamheden.

* Fijnste beste afwerking gewenst ?
U kiest dan voor de top van de masking tape “the gold” op basis van “rice paper” ook wel “washi” genoemd. Deze zeer dunne en scherpe aflijning schilders tape geeft een erg fijne aflijning van uw schilderklus. Ideaal ook voor de creatieveling die met scherpe lijnen verf kunstobjecten maken.  Deze gold masking tape is UV-en waterbestendig, kan langdurig blijven zitten, laat geen lijmresten na, geschikt ook nat slissen. Kortom de top van het assortiment masking tape. Leverbaar in de breedte maten 19,25,38 mm met 50 meter lengte op rol.

Uit voorraad te bestellen.

Klik hier voor onze technische datasheet.